LAG ZAPADNA SLAVONIJA – Javni poziv za besplatno osposobljavanje za “Agroturističkog tehničara”

Datum objave: 07. 2. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

NOVA GRADIŠKA – Lokalna akcijska grupa Zapadna Slavonija zajedno s partnerima na projektu LAG-om Posavina, LAG-om Slavonska ravnica i LAG-om Zeleni trokut u sklopu projekta OPGenije provodi program obrazovanja za “Agroturističkog tehničara”.

Pozivaju se mladi do 29 godina nezaposleni više od 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene više od 12 mjeseci s područja Brodsko-posavske županije, Sisačko-moslavačke i Požeško-slavonske županije da dostave prijave za pohađanje programa obrazovanja za „Agroturističkog tehničara“ u sklopu projekta OPGenije kojeg provodi Lokalna akcijska grupa Zapadna Slavonija zajedno s partnerima na projektu LAG-om Posavina, LAG-om Slavonska ravnica i LAG-om Zeleni trokut.

Broj sudionika/polaznika je 30, a mjesto održavanja osposobljavanja: Nova Gradiška, Velika Kopanica, Novska i Brodski Stupnik. Ciljana skupina su: dugotrajno nezaposlene osobe, mladi od 29 godina nezaposleni više od 6 mjeseci te osobe starije od 30 godina nezaposlene više od 12 mjeseci

Prijavi je potrebno priložiti:
1. presliku svjedodžbe o završenoj školi podnositelja prijave,
2. potvrdu izdanu od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciji nezaposlenih osoba (potrebno je da datum izdavanja potvrde bude nakon datuma objave Javnog poziva, ukoliko osoba nije u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a, može se prijaviti na način da dostavi ostale dolje navedene dokumente.)
3. presliku osobne iskaznice
4. presliku radne knjižice odnosno elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje za podnositelja prijave
5. popunjena izjava da osoba koja se prijavljuje nije redovit učenik ili student, da nema posao, raspoloživa je za posao i aktivno traži posao i koja treba sadržavati informaciju o razdoblju nezaposlenosti (iznad 6 odnosno iznad 12 mjeseci)

U tijeku provedbe obrazovanja provest će se obuka za polaznike koja će biti organizirana u vidu edukacije koja će pokrivati teorijski dio iz područja Digitalni marketing, gdje je cilj upoznati polaznike s osnovnim strategijama oglašavanja na Internetu i suvremenim tehnikama Internet marketinga, te Poslovni plan za poljoprivrednike gdje će polaznici na vlastitom primjeru izraditi poslovni plan koji će moći aplicirati na mjere Programa ruralnog razvoja. U sklopu prakse za polaznike bit će organizirano i besplatno stručno putovanje u Južni Tirol (Italija) u trajanju od 4 dana na kojem će se polaznici upoznati s funkcioniranjem poljoprivrednih i agroturističkih gospodarstava.

Prijave se dostavljaju osobno ili poštom u zatvorenoj koverti na adresu Lokalne akcijske grupe Zapadna Slavonija, M. A. Relkovića 9, 35400 Nova Gradiška, s naznakom „Za pohađanje verificiranog programa obrazovanja odraslih osoba – ne otvaraj“ putem pošte (preporučeno).
Sve informacije o Javnom pozivu mogu se dobiti na broj telefona 035/330-102. Više detalja potražite na Facebook LAG Zapadna Slavonija

IZVOR: LAG Zapadna Slavonija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn