KOORDINACIJSKI SASTANAK – “Sajam mogućnosti” i “Budi navijač, a ne razbijač”

Datum objave: 19. 9. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U organizaciji Grada Požege i Policijske uprave požeško-slavonske održan je koordinacijski sastanak vezan uz aktivnosti pod nazivom “Sajam mogućnosti” i “Budi navijač, ne razbijač”. Aktivnost će se provesti 27. rujna na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi.

Grad Požega i Policijska uprava požeško-slavonska organizatori su jednodnevne aktivnosti pod nazivom “Sajam mogućnosti” i “Budi navijač, a ne razbijač”. Aktivnost ima za cilj povećanje sigurnosti sudionika i gledatelja na sportskim natejcanjima, sprječavanje vrijeđanja na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj i drugoj osnovi, sprječavanje svih oblika nereda i naslija vezanih uz sport te razvijanje navijačke kulture.

Aktivnost će se provesti 27. rujna na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi u vremenu od 9,00 do 13,00 sati kroz prezentaciju rada udruga koje djeluju na području grada, uz nogometni turnir i prigodni zabavni program. U sklopu aktivnosti Policijska uprava požeško-slavonska organizirat će i “Dan otvorenih vrata policije” uz prezentaciju opreme, tehnike, promidžbenih materijala i vježbe interventne policije. U slučaju lošeg vremena program će se održati u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”.

“Ovom preventivnom aktivnošću želimo ukazati djeci i roditeljima na važnost sigurnosti na sportskim natjecanjima te senziblizirati sve sudionike sportskih događanja o problemima i posljedicama koje nesportsko ponašanje ostavlja na društvo,” naglasili su organizatori.

Na koordinacijskom sastanku, uz pročelnicu Maju Petrović i predstavnike PU požeško-slavonske, sudjelovali su predstavnici Požeškog sportskog saveza, gradskih osnovnih škola, Hrvatske gorske službe spašavanja HGSS Požega, DVD Požega, Odreda izviđača, Udruge “Mali princ”  i Društva “Naša djeca” Požega.

TEKST: S. Pok                FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn