KONTINUITET IZVRSNOSTI – Aleksandra Šutalo i u novom mandatu ravnateljica Gradske knjižnice Požega

Datum objave: 30. 11. 2021. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Aleksandra Šutalo, diplomirana bibliotekarka i diplomirana novinarka iz Požege, ravnateljica je Gradske knjižnice Požega od 2013. godine. Novi mandat, odlukom Gradskog vijeća Grada Požege, krenut će joj 1. prosinca 2021. godine.

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Požege održanoj 30.studenoga jednoglasno je usvojeno Rješenje o imenovanju ravnateljice Gradske knjižnice Požega Aleksandre Šutalo u novom mandatnom razdoblju od četiri godine. Upravno vijeće Gradske knjižnice Požega raspisalo je natječaj za ravnatelja Gradske knjižnice Požega 7. listopada. Na raspisani natječaj pristigla je jedna zamolba i to Aleksandre Šutalo, sadašnje ravnateljice Gradske knjižnice Požega. Upravno vijeće je na svojoj sjednici održanoj 8. studenoga usvojilo Odluku o prijedlogu za  imenovanje ravnateljice Gradske knjižnice Požega kojom je osnivaču Gradu Požegi za ravnateljicu u daljnjem mandatnom razdoblju od četiri godine predložilo Aleksandru  Šutalo.

Aleksandra Šutalo diplomirana bibliotekarka i diplomirana novinarka iz Požege, ravnateljica je Gradske knjižnice od 2013. godine. Nakon potvrde Gradskog vijeća Grada Požege, svojim znanjem i izvrsnim, kreativnim pristupom obogaćivat će i dalje  požeško središte kulture koje nosi i prestižnu nacionalnu titulu Knjižnica godine.

“Svojim izgledom i funkcionalnošću Gradska knjižnica Požega pripada među najbolje u Hrvatskoj. Na dodjeli priznanja “Knjižnica godine” Gradskoj knjižnici Požega rekao sam kako je ova titula dobrim dijelom pristigla zahvaljujući ravnateljici koju danas potvrđujete, kao i zaposlenicima koji su prenijeli jednu dušu knjižnice i ona je doista postala jedan od kulturnih centara Požege što mi je posebno drago, a naravno da u tome ravnateljica ima ne malu zaslugu,” rekao je na sjednici gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić.

TEKST: S. Pok            FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn