KONSTITUIRANO OPĆINSKO VIJEĆE KAPTOLA – HDZ-ova stabilna vlast na čelu s predsjednikom Općinskog vijeća Damirom Poljancem

Datum objave: 20. 6. 2017. | Kategorija: Društvo

n

KAPTOL – Konstituirano je  Općinsko vijeće Kaptola.u novom sazivu, dosadašnji predsjednik Damir Poljanac (HDZ) i dalje ostaje na čelu vijeća s jednoglasnom podrškom svih noviizabranih vijećnika. Za dopredsjednike su također jednoglasno izabrani Željko Perić (HDZ) i Tomislav Petrić (SDP).

Općinsko vijeće Kaptola čini 13 članova i to 9 članova iz redova koalicije stranaka HDZ-a i HSU-a, 2 člana iz redova SDP-a te po jedan iz redova HSS-a i kandidacijske liste grupe birača. Zbog obavljanja nespojive dužnosti, ponovo izabrani načelnik Mile Pavičić (HDZ) i njegov zamjenik Josip Soudek (HSS) svoje su mandate vijećnika stavili u mirovanje, a kao zamjenski članovi određeni su Damir Poljanac (HDZ) umjesto načelnika Mile Pavičića i Dijana Dakić (HSS) umjesto zamjenika načelnika Josipa Soudeka.Na sjednici su  izabrana i radna tijela potrebna da bi se omogućio rad Općinskog vijeća u novom mandatu. Uz vijećnike koji su položili prisegu isto su učinili načelnik Mile Pavičić i njegov zamjenik Josip Soudek.

IMG_1998

U novom sazivu vijećnici ispred koalicije HDZ-a i HSU-a su Damir Poljanac, Mate Jurić, Dražen Čakalić, Dario Lončarević, Željko Perić, Zvonko Jurić, Željko Haničar, Denis Antolović, Marija Vuković. Ispred SDP-a su vijećnici Tomislav Petrić i Zdenko Kanižaj, HSS-a Dijana Dakić te kandidacijske liste grupe birača Marko Marić.

nnn

“Zadovoljstvo mi je da još jedan mandat mogu s vama raditi na napretku i razvoju naše općine te na dobrobiti našeg stanovništva.Svi trebamo raditi da bijela kuga prestane i da se naše stanovništvo prestane iseljavati kako bi zajedno ovu našu općinu mogli učiniti što ljepšom i boljom. Želja mi je da naša suradnja bude u narednom mandatu plodonosna bez obzira na stranačke boje. Svi dobri prijedlozi su uvijek dobro došli. Mi se ovdje nikada nismo dijelili i to ne trebamo činiti niti u budućnosti,” rekao je Mile Pavičić načelnik općine Kaptol. Na konstituirajućoj sjednici nisu bili nazočni izabrani članovi Dijana Dakić (HSS) i Marko Marić (lista grupe birača).

TEKST: S.P./ D.K.      FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn