KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA – Predsjednica Županijske Skupštine Požeško-slavonske županije je Josipa Miličević

Datum objave: 26. 6. 2017. | Kategorija: Društvo

DSC00026

POŽEGA  – Na danas održanoj konstituirajućoj sjednici Županijske Skupštine Požeško-slavonske županije za predsjednicu Skupštine izabrana je Josipa Miličević potpredsjednici će biti Antonija Jozić i Marijo Seleši, svi s koalicijske liste HDZ/HDSSB/HSLS/HSU.
m1 m2

Županijsku skupštinu Požeško-slavonske županije čini 37 članova i to 23 s liste HDZ/HDSSB/HSLS/HSU, sedam iz redova SDP-a, tri s kandidacijske liste grupe birača čiji je nositelj bio Željko Kalić, dva s liste Most te dva iz redova HSS-a.
Zbog obavljanja nespojive dužnosti župana Alojz Tomašević (HDZ) svoj mandat je stavio u mirovanje, a njegova zamjena bit će Miroslav Crnjac. Svoj mandat u mirovanje je stavio i dožupan Željko Jakopović (HSS) a njegova zamjena je Mario Glavaš. Mandat u mirovanje stavio je i SDP-ovac Zdravko Ronko, a umjesto njega u Skupštini će sjediti Slavko Rich.

Ispred liste HDZ/HDSSB/HSLS/HSU u Skupštini su vijećnice i vijećnici Miroslav Crnjac, Franjo Lucić, Anto Pavličević, Antun Haramija, Anamarija Blažević, Josipa Miličević, Damir Rosipal, Nedeljko Marić, Josip Trojić, Slavko Čakalić, Kruno Petrović, Ivica Kopecki, Ružica Komadina, Marijo Seleši, Marijan Aladrović, Antonija Jozić, Diana Rukavina, Ivan Delić, Ljiljana Banožić, Dalibor Bina, Daniel Majer, Bojan Petrović i Siniša Dragaš.

Ispred SDP-a u Skupštini su Željko Samardžija, Ljerka Švajghart, Bruno Horvat, Slavko Rich, Marijan Cesarik, Visko Njavro i Gojko Nenadović. Kandidacijsku listu grupe birača čiji je nositelj bio Željko Kalić zastupaju Željko Kalić, Zlatko Bošković i Petar Crnjac. Most zastupaju Ante Franjić i Josip Matković, a ispred HSS-a u Skupštini će biti Mario Glavaš i Ivana Ivanika.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn