KONGRES PODUZETNICA I PODUZETNIČKI SAJAM – Bogati niz premijernih proizvoda i usluga

Datum objave: 06. 3. 2018. | Kategorija: Gospodarstvo

kongres

ZAGREB/POŽEGA – Više od sedamdeset poduzetnica i poduzetnika iz Hrvatske i jugoistočne Europe predstavit će bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga na drugom po redu Poduzetničkom sajmu Kongresa poduzetnica koji će se održati 08. ožujka 2018. u zagrebačkom City centru Plaza. Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa donoseći obilje sadržaja na najvećoj poslovnoj manifestaciji koja okuplja žena u poduzetništvu ovog dijela Europe.

Zanimljivost ovogodišnjeg Poduzetničkog sajma jeste i činjenica da će po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu biti predstavljeno desetak premijernih proizvoda i usluga žena u poduzetništvu, koje su izabrale upravo 08. ožujka kako bi označile početak prodaje i promocije svojih poslovnih projekata.

“Vjerujem da će upravo Poduzetnički sajam u sklopu Kongresa poduzetnica 2018. biti prava prilika za promociju poduzetništva, posebice u poduzetništvu, ali i razmjenu iskustava i znanja te stvaranje novih poslovnih kontakata. Imali smo sreću što je naša kvaliteta prepoznata, jer bez pojedinih općina, gradova i županija koje su pomogle realizaciju Poduzetničkog sajma u ovom obujmu kojega predstavljamo ove godine, ne bi bila moguća. U projektu sajma sudjelovala je Međimurska, Varaždinska i Krapinsko-zagorska županija koje će s nama u organizaciji predstaviti poduzetničke aktivnosti, proizvode i usluge svojih lokalnih sredina. Jednaku suradnju uspostavili smo s gradovima Nova Gradiška, Sinj, Pakrac i Vukovara koji na Dan žena stižu sa svojim poduzetnicama i poduzetnicima predstaviti bogatstvo njihovog poslovnog angažmana i proizvoda,” najavila je Slavica Šipicki, direktorica Poduzetničkog sajma Kogresa poduzetnica 2018.

m1 m2

Na Sajmu će se predstaviti poduzetnice iz raznih djelatnosti od izdavačke, uslužne, turističko-hotelijerske, smještajne, umjetničke djelatnosti, estetske medicine i kozmetologije, proizvodnje zdrave hrane, dizajniranje tekstila i odjeće, izrade suvenira i unikatnog nakita, a brojne izlagačice i izlagači dolaze s područja Slavonije.

Kongres poduzetnica Hrvatske i regije u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Grada Zagreba, najveće poslovno okupljanje poduzetnica u ovom dijelu Europe od kada postoji tržišna ekonomija.

TEKST: S. P.      FOTO: poduzetnica.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn