KOMUNALAC POŽEGA – Krenulo raščišćavanje Zvečevačkog parka

Datum objave: 10. 7. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Djelatnici Komunalca Požega d.o.o. krenuli su s čišćenjem Zvečevačkog parka u kojem je tijekom olujnog nevremena oštećen velik broj stabala. Odmah nakon nevremena očišćeno je drveće, granje i lišće s prometnice u Ulici kralja Zvonimira, a sada se krenulo s raščišćavanjem samog parka.

Grane i drveće koje je iskoristivo za ogrijev Grad Požega će donirati socijalno ugroženim sugrađanima dok će preostali otpad zbrinuti Komunalac Požega d.o.o.Nažalost, neki su ovu nepogodu iskoristili kako bi se riješili otpada iz svojih domaćinstava te su ga dovezli u park.

“Molimo sugrađane da prilikom saniranja šteta od nevremena sav otpad zbrinu na odgovarajući način. Građevni otpad i salonit ploče odvozit će Komunalac Požega d.o.o., a ostali otpad građani mogu besplatno odvesti u reciklažno dvorište. Podsjećamo ujedno da će glomazni otpad poput kućnog i vrtnog namještaja, tepiha, i sl. Komunalac odvoziti u rujnu te molimo da se takav otpad ne iznosi pred kuće. Samo zajedničkim trudom i pravilnim zbrinjavanjem otpada nastalog tijekom olujnog nevremena uspjet ćemo da naš grad što prije bude ponovno čist i uredan,2 poručili su iz Komunalca.

Kako je u Zvečevačkom parku riječ o velikim količinama polomljenih stabala, tako će i njegovo čišćenje potrajati pa građane mole za strpljenje.

TEKST: S. P./ Komunalac      FOTO:komunalac-pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn