KOMUNALAC POŽEGA – Korisnički portal

Datum objave: 09. 7. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na internetskoj stranici Komunalca Požega d.o.o. postavljen je Korisnički portal.

Putem korisničkog portala korisnici mogu dobiti uvid u stanje svojih plaćenih računa za odvoz otpada, grobnu naknadu i toplinsku energiju (grijanje) te u PDF formatu prikaz neplaćenih računa za navedene usluge. Na prikazanim računima nalazi se QR kod za brže i jednostavnije plaćanje putem mobilnih telefona (slikaj i plati).

Za pristup korisničkom portalu potrebno je registrirati se unošenjem imena, prezimena, korisničkog imena, e-mail adrese lozinke te poziva na broj s nekog od prethodnih računa koji su korisnici dobili u papirnatom obliku. Nakon registracije na e-mail će korisniku biti poslan link za aktivaciju čijim je otvaranjem postupak registracije završen.

Administrator korisničkog portala u roku od 24 sata će odobriti registraciju nakon čega je za svaki daljnji ulaz u korisnički portal potrebna samo prijava imenom/emailom i lozinkom.

Registracijom na Korisnički portal više neće stizati računi u poštanske sandučiće, već u elektronski sandučić korisnika sa svim ispunjenim podacima za uplatu. Na taj je način plaćanje računa brže i jednostavnije i što je najvažnije čuvamo prirodu i okoliš. Jer, za tonu papira potrebno je posjeći 20 mladih stabala!

TEKST: S. P.           FOTO: Komunalac Požega

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn