KOMUNALAC POKRENUO E-TRŽNICU: Najlakši put do domaćih proizvoda provjerenog porijekla i kvalitete

Datum objave: 29. 3. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Kako bi zakupcima prodajnih površina u sklopu Gradske tržnice Požega te zakupcima poslovnih prostora pomogli da što bezbolnije prebrode krizu vezanu za pojavu koronavirusa, Komunalac Požega d.o.o.  pokrenuo je E- TRŽNICU.

Odlukom Stožera civilne zaštite RH obustavljen je rad tržnica i svih objekata u sastavu tržnica u kojima se obavljaju druge djelatnosti. S radom je tako prestala i Gradska tržnica Požega u unutarnjem i vanjskom dijelu te prodavaonice u sklopu nje.
Kako bi zakupcima prodajnih površina u sklopu Gradske tržnice Požega te zakupcima poslovnih prostora pomogli da što bezbolnije prebrode krizu vezanu za pojavu koronavirusa, Komunalac Požega d.o.o.  pokrenuo je e-tržnicu.

Na internetskim stranicama www.komunalac-pozega.hr postavljen je banner E-TRŽNICA. Klikom na njega otvara se tablica s popisom OPG-ova, kontakt telefoni i popis proizvoda koje nude. Tako se u izravnom kontaktu s vlasnicima OPG-a može dogovoriti kupovina i dostava željenih proizvoda bez odlazaka na tržnicu ili u prodavaonicu.

Vlasnici OPG-a sa zadovoljstvom su prihvatili ovakav način oglašavanja i prodaje svojih proizvoda, posebice u vrijeme kada je trgovina domaćim proizvodima otežana ograničenjima vezanim za koronavirus. Ujedno vjeruju da će na ovaj način sugrađani i ubuduće kupovati domaće proizvode provjerene kvalitete što će značajno pomoći opstojnosti malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja se teško mogu nositi s jeftinim uvoznim proizvodima, nerijetko sumnjivog roka trajanja pa i kvalitete.
Namjera je da E-TRŽNICA  zaživi i nakon poteškoća vezanih za koronavirus kako bi domaći proizvodi provjerenog porijekla i kvalitete što lakše našli put do kupaca. Stoga Komunalac Požega d.o.o. radi na projektu mobilne aplikacije za kupce i prodavatelje koja će uskoro biti predstavljena i dostupna građanima.

Komunalac Požega d.o.o. poziva i sve druge vlasnike OPG-a proizvođače koji su svoje proizvode do sada plasirali na tržnicama ili štandovima, a žele da ih budu uključeni na popis E-TRŽNICA da se jave na broj telefona  034/316-860.

TEKST: S. P./ Komunalac          FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn