KOMEMORACIJA – Sjećanje na poginulu djecu u Domovinskom ratu “Mali križ – Velika žrtva” u Slavonskom Brodu

Datum objave: 11. 6. 2020. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – U organizaciji Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata18. Susret sjećanja na poginulu djecu u Domovinskom ratu “Mali križ-velika žrtva” održati će se 13. lipnja 2020. godine u Slavonskom Brodu uz posebnu komemoraciju i polaganje vijenaca kod spomenika “Prekinuto djetinjstvo”.

Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata iz Hrvatske 18. godinu zaredom pod sloganom „Mali križ – Velika žrtva“ prisjeća se poginule djece Domovinskog rata. Zajednica udruga održat će posebnu komemoraciju u okviru koje će se pokloniti žrtvi, a polaganje vijenaca, cvijeća i paljenje svijeća održat će se u subotu, 13. lipnja 2020., s početkom u 11:15 sati, kod spomenika „Prekinuto djetinjstvo“na šetalištu braće Radić u Slavonskom Brodu.

Susret sjećanja se odvija uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja. Cilj događanja je pokloniti se poginulima i očuvati od zaborava istinu o najmlađim stradalim u Domovinskom ratu, u gradu koji je postao simbol stradanja djece.

Pridružite se i zajedno s organizatorima odajte počast najmlađim stradalnicima!

TEKST: S. P.      FOTO: Pozivnica

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn