KOALICIJSKA PODRŠKA – Vjetar u leđa predsjedničkoj kandidatkinji

Datum objave: 07. 1. 2015. | Kategorija: Društvo

DSC02531

POŽEGA – Članovi Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije, na čelu s predsjednikom Franjom Lucićem i koalicijski partneri HSS, HSLS, HSP Ante Starčević danas su na konferenciji za novinare pozvali građane da izađu na drugi krug predsjedničkih izbora te iskazali podršku predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović.

“Cilj je da pošaljemo jednu zajedničku poruku. Mi smo koalicija koja je postigla fantastične rezultate za Europski parlament, a pravilo je da naši koalicijskik partneri pdoržavaju i našu kandidatkinju. Mi smo jedna cjelina kao što smo bili i na proteklim lokalnim izborima. U HDZ-u znamo i tvrdimo kako je, nakon dr. Franje Tuđmana Kolinda Grabar Kitarović najkvalitetnija predsjednička kandidatkinja iz HDZ-a. Ovom potporom želimo joj dati vjetar u leđa iz Požeško-slavonske županije,” naglasio je predsjednik županijskog odbora HDZ-a Franjo Lucić.

DSC02530

“Zašto Kolinda? Odgovor je vrlo jednostavan! Kod nas nema kalkulacija. HSP dr. Ante Starčević koalicijski je partner HDZ-a u domoljubnoj koaliciji. Prošli smo  zajedno već tri izborna kruga u našoj županiji i Gradu Požegi i svi dobro znaju da su ti izbori za nas završili pobjedonosno. Ovo je poruka svim desno usmjerenim biračima – dali želite Hrvatsku Hrvata ili Hrvatsku partizana? Tu dvojbe nema. Borili smo se da budemo Hrvatska u EU, Hrvatska koja će napredovati u svijetu,”naglasio je u ime HSP dr. Ante Starčević Dražen Muljević dodajući kako HDZ-ova kandidatkinja kao osoba s bogatim političkim i životnim iskustvom ima njihovu bezrezervnu podršku. Podršku ispred HSS-a iskazao je čelnik županijske organizacije  Željko Jakopović uz napomenu kako se program Kolinde Grabar Kitarović (koja im je bliska i stoga što joj je pradjed bio HSS- ov aktivista), podudara s programskim odrednicama HSS-a posebice kada je riječ o gospodarstvu i demografskoj obnovi Hrvatske. Ispred HSLS-a  podršku je iskazala Ivona Takač.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn