KLASTER SLAVONIJA – Prezentacija turističke ponude Slavonije u Ljubljani

Datum objave: 11. 4. 2019. | Kategorija: Gospodarstvo

SLAVONSKI BROD – Turističke zajednice klastera Slavonija: Brodsko – posavska, Osječko – baranjske, Požeško – slavonska, Virovitičko – podravska i Vukovarsko – srijemska sukladno dogovorenim zajedničkim aktivnostima te odobrenju Glavnog ureda HTZ-a za posebne prezentacije klastera u 2019. godini, predstavile su turističku ponudu klastera slovenskom tržištu.

Tematska ponuda predstavljen je putem panel rasprave. Sudionici panela bili su: Maja Jurlina, predstavnica Parka prirode Papuk koja je ujedno govorila i o Parku prirode Kopački rit, Tomislav Zadro, predsjednik Hrvatskog biciklističkog saveza govorio je o ponudi, aktivnostima i sadržajima za bicikliste na području Slavonije .Željka Kovčalija, vlasnica hotela s michelinovom preporukom te broda koji vozi po Dunavu govorila je o sadržajima uz rijeku i na rijeci te kako domaće, autentične namirnice koristi u gastronomskoj ponudi hotela na način da je isti dobio ovu vrijednu preporuku. Melisa Bešlić, višegodišnja posjetiteljica destinacije Slavonije, ujedno i dugogodišnja suradnica sustava turističkih zajednica u aktivnostima oglašavanja na slovenskom tržištu govorila je o svojim iskustvima, doživljajima i impresijama destinacije iz ugla posjetitelja.

Predstavnica organizatora prezentacije bila je Ivana Šimecki, stručna suradnica u Turističkom uredu TZ VSŽ, budući je nositelj ove prezentacije u ime Klastera Slavonija ovaj puta bila TZ VSŽ.
Tijekom trajanja razgovora, na platnu iza sudionika nizale su se fotografije tematski ujednačene s temom govornika.Sudionike prezentacije pozdravio je i Veleposlanik RH u Sloveniji, gosp. Boris Grigić.Nakon održanog panela, svi sudionici kušali su domaću autohtonu hranu i piće koja je dio nacionalnog projekta „Okusi“.

IZVOR: tzbpz.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn