KAZALIŠNA PREDSTAVA I FILM POD ZVIJEZDAMA – Zabava za cijelu obitelj na najljepšoj gradskoj pozornici

Datum objave: 13. 7. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Zabava za male i velike i narednih dana stanuje u parku, gdje vas, u okviru manifestacije Volim ljeto i kulturu, u utorak, 13.srpnja u večernjim satima, očekuju kazališna predstava za djecu Teatra Naranča, a potom i humorna drama Kapetan fantastični s Viggom Mortensenom u glavnoj ulozi

Iako je, kroz novogradiški gradski park već prošlo niz manje i više poznatih glazbenika i glumaca, zabava je tek počela, baš kao i ljeto. Stoga, ukoliko ste zbog posla i izostanka godišnjeg odmora “zapeli” na kontinentu i narednih dana svakako navratite na najljepšu gradsku pozornicu na otvorenom i otkrijte sadržaj po vlastitoj mjeri. Idealan dan za obiteljski izlazak očekuje vas u utorak, 13.srpnja, kada su na rasporedu kazališna predstava za djecu a potom i humorna drama Kapetan fantstični s Viggom Mortensenom u glavnoj ulozi.

Dok odrasli, uz čašu hladnog domaćeg piva i vina, razmijene po koju riječ s poznanicima, klinci od 20 sati, mogu uživati u pomaknutoj verziji čuvene Ljepotice i zvijeri, novoj predstavi Teatra Naranča, u režiji Bore Stjepanovića i izvedbi Monike Mihajlović, Franje Tončinića i Majkla Mikolića. Sat kasnije, od 21., očekujte i film pod zvijezdama, stvoren za zajedničko gledanje.

TEKST: S. T.         FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn