KAZALIŠNA I KINO PONUDA U POU M.A.RELKOVIĆ – Dobro društvo, dobar kišobran i pravac Dom kulture

Datum objave: 13. 10. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Iako možda nije najugodnije za šetnju, kiša i sve niže temperature idealno su vrijeme za odlazak u kino. Uz sjajan program i dobro društvo, trebate još samo kvalitetan kišobran..Narednih dana, iz bogate ponude birajte nekoliko hit filmskih naslova ili besplatnu kazališnu predstavu i vidimo se u Domu kulture Nova Gradiška.

S dolaskom kiša i hladnijeg vremena, bogata novogradiška kulturna ponuda, s omiljene gradske pozornice na otvorenom, preselila se u topli prostor dvorane Doma kulture. Prilika je to da ljetne šetnje zamijenite odlaskom u kino, za što vam je, uz dobru ekipu, potreban tek kvalitetan kišobran, jer, nema šanse da iz “bogatog izloga” POU M.A.Relković ne pronađete sadržaj po vlastitoj mjeri.

Uvjerite se u to već narednih dana kada vas i birajte između domaćeg, nagrađivanog filma Zrinka Ogreste, novog povijesnog spektakla Ridleya Scotta, Marvelove akcije i besplatne kazališne predstave sjajnog Teatra EXIT. Prva prilika čeka vas već ovaj četvrtak, 14.listopada, u poslijepodnevnom terminu, kada je na rasporedu film Plavi cvijet. Riječ je o drami Zrinka Ogreste, jednom od kandidata za ovogodišnju Zlatnu arenu, film o ženi, majci i kćeri koji, kaže kritika, budi emotivne asocijacije i nuka nas da promotrimo sami sebe. Istoga dana, u večernjem terminu, pogledajte i Posljednji dvoboj, novi povijesni spektakl Ridleya Scotta, sjajnu priču za čiji su scenarij “krivi” Matt Damon i Ben Affleck. Smještena u Francusku 14. stoljeća, epska je to priča o izdaji i pravdi, ispričana s tri različita gledišta: dva viteza čiji je odnos na kušnji radi izdaje, i mlade žene koja pokušava preživjeti u brutalnoj i opresivnoj kulturi tog doba.

U petak, 15.listopada, kako i priliči početku vikenda, vrijeme je za istinsku filmsku zabavu, uz najnoviju fantastičnu Marvelovu akciju. Ovaj put riječ je o Venomu 2, filmu u kojem se na veliko platno kao ubojiti zaštitnik i jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova, vraća sjajni Tom Hardy. Propustite li projekciju u petak, film možete pogledati i dan kasnije, u subotu, ali i slijedeći tjedan, u utorak 19.listopada. Subotu, 16. listopada, svakako rezervirajte za kazalište, jer na daske Doma kulture stiže Teatar EXIT sa sjajnom predstavom I drvo je bilo sretno. Kazališna priča u kojoj će jednako uživati i veliki i mali čeka vas od 11 sati, potpuno besplatno, stoga, navratite i saznajte o kakvom je drvu riječ. Vidimo se u Domu kulture!

TEKST: S. T.           FOTO: teatarexit.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn