KAPITALNA INVESTICIJA – Privodi se kraju izgradnja kružnog toka u Jakšiću

Datum objave: 09. 3. 2023. | Kategorija: Društvo

JAKŠIĆ – Privodi se kraju izgradnja kružnog toka u Jakšiću.Vrijednost radova je nešto više od 400 tisuća eura, a po svemu sudeći bit će završeni i prije svibnja 2023. godine, kako je propisano ugovorom.

Investitor su Hrvatske ceste d.o.o., a načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević koji je dao svoj obol lobirajući za kapitalnu investiciju ne krije zadovoljstvo ritmom radova.

“Postavlja se završni sloj asfalta na kružnom toku koji se nalazi na križanju Državne i Županijske ceste u Jakšiću. U sklopu projekta izgrađena je i jedna autobusna stanica, pješačke staze, kolni ulazi te izvršena oborinska odvodnja uz postavljanje podzemnih instalacija – struje, plina,vodovoda i odvodnje te cestovna rasvjeta i telefon u toj zoni ” pojasnio je načelnik Kovačević dodajući kako se, zbog povoljnih vremenskih uvjeta, radilo i u zimskim mjesecima.

“Ovo je investicija vrlo važna za sigurnost svih sudionika u prometu, kako vozača, tako i pješaka. Raduje me što je i ostvarena estetska komponenata pa je središte općine dobilo novu vizuru, a naš Jakšić postaje još ljepše i ugodnije mjesto za život,” dodao je načelnik Kovačević zahvaljujući svima vozačima i mještanima na strpljenju i razumijevanju koje su imali tijekom izvođenja radova.

TEKST: S. P.                   FOTO: D. Krstanović

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn