KAD PIJEŠ, NE VOZI – Jedan alkoholiziran skrivio prometnu nesreću, drugi odbio alkotest pa završio na triježnjenju

Datum objave: 30. 6. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata imali su, između ostalog, posla i s alkoholiziranim vozačima. Jedan je skrivio prometnu nesreću pa zaradio prekršajni nalog, a drugi odbio ispitivanje na alkoholiziranost pa uz prekršajni nalog, prenoćio u posebnoj prostoriji.

Nepropisnim skretanjem do prometne nesreće
U ponedjeljak 29. lipnja 2020., oko 18 sati, na raskrižju Ulice Svetog Roka i Ulice Tina Ujevića u Požegi, 32-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog skretanja udario je u parkirani osobni automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjakinje, a nakon nesreće vozač je napustio mjesto događaja, te je pronađen od strane policijskih službenika i kod istog utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.81 promila. Njemu će biti izdan prekršajni nalog.

Upravljao vozilom – odbio ispitivanje na alkoholiziranost – smješten u posebnu prostoriju
U ponedjeljak, 29. lipnja 2020., oko 21 sat, u ulici Njemačkoj u Požegi, policijski službenik je prilikom kontrole prometa zatekao 53-godišnjaka koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka, a koji je odbio ponuđeno ispitivanje na alkoholiziranost. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

TEKST: S. P.        FOTO: Ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn