JUDO KLUB JIGORO – Pehar, medalje i priznanje iz Svete Nedjelje

Datum objave: 26. 3. 2023. | Kategorija: Sport

KUTJEVO – Na iznimno jakom međunarodnom judo natjecanju održanom 25. ožujka u Svetoj Nedelji pod nazivom „Sakura cup”, uspješno je nastupio i Judo klub Jigoro.

Na natjecanju je nastupilo preko 650 natjecatelja iz 50 klubova. Jigoro je nastupio s 9 natjecatelja i kući se vratili s 7 medalja, jednim ekipnim peharom i jednim pojedinačnim priznanjem.

Zlatom su se okitile Rea Kir u starijoj uzrasnoj skupini i Lucija Marijanović koja je ujedno proglašena i najboljom natjecateljicom u cijeloj uzrasnoj skupini za djevojčice.Rea Kir osvojila je i srebro u svojoj uzrasnoj skupini kao i Luka Uršić. Brončanu medalju osvojili su Ela Nijemčević, Veronika Grebeš i Mato Ivčetić. I ovog puta su djevojčice bile izvrsne i osvojile ekipno 2. mjesto u kategoriji djevojčica do 10 godina.

“Uz sve ove lijepe i hvale vrijedne uspjehe, najljepši trenutak dogodio se u obiteljskoj kući Marijanović u Jakšiću, na povratku sa turnira gdje je organiziran spontani doček našoj prvakinji i najboljoj natjecateljici na turniru u svom uzrastu, Luciji. Skupili su se prijatelji i rodbina i na najljepši mogući način dočekali djecu. Mali krug, velikih ljudi, bravo i hvala,” rekao je trener Hrvoje Prevolšek.

JUDO KLUB JIGORO vrši upise novih članova u JAKŠIĆU svakog ponedjeljka u školskoj dvorani od 18h-19:30h, te u KUTJEVU svakog petka u školskoj dvorani od 19h- 20:30h.

TEKST: S. P.            FOTO: JK Jigoro

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn