JUBILARNI DOČEK U PODNE – Pleterničanke i Pleterničani veselo i u zajedništvu zakoračili u novu godinu

Datum objave: 31. 12. 2023. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Dok će ostatak Hrvatske na slavlje i čestitke pričekati još 12 sati, srce Slavonije, Pleternica, grad bećara i bećaruša, zadovoljno je, uz prepun trg malih i velikih i balone dobrih želja, zahvaljujući tradicionalnom dočeku u podne, zakoračila u novu, 2024.godinu

Jubilarni, 10. put za redom, Pleternica, srce Slavonije, veselo je, 12 sati prije ostatka Hrvatske, zakoračila u Novu godinu. Ugodne temperature, zvuci tamburice, suncem ispunjena nedjelja, prepun trg malih i velikih, ukusni slavonski zalogaji i neizostavno kuhano vino, bili su dovoljni da bećari i bećaruše ovog grada još jednom potvrde svoje zajedništvo i uz balone dobrih želja, sretno i zadovoljno isprate staru i dočekaju Novu.

Na tradicionalnom dočeku u podne, događaju u režiji Grada Pleternice i tamošnje Turističke zajednice, pridružili su im se gradonačelnica Marija Šarić sa zamjenikom Domagojem Katićem i županica Požeško slavonske županije, Antonija Jozić, nazdravivši šampanjcem i poželjevši svima u narednih 365 dana, zdravlje, sreću, poslovni i obiteljski uspjeh, kao i napredak grada ponosnog na tradiciju i slavonsku baštinu.

Uz svirku TS Tkanica, za što bolji provod i ozračje dočeka, tu su još i klizalište, vožnja božićnim vlakićem i kočijom, a otvorena je i suvenirnica, stoga,  želite li kući s uspomenom na Pleternicu, navratite i ponesite najljepši komadić Slavonije. Sretnu Novu 2024. žele vam Pleterničani i Pleterničanke!

TEKST: Simonida Tarbuk              FOTO: Dorian Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn