IZBORI 2024 – Domovinski pokret s političkim partnerima predao liste, u petoj izbornoj jedinici nositelj je Ivan Penava

Datum objave: 29. 3. 2024. | Kategorija: Društvo

POŽEGA/VUKOVAR – Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima jučer je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

„Broj jedan u prvoj izbornoj jedinici gospodin je Mislav Kolakušić iz stranke Pravo i pravda. Broj jedan u drugoj izbornoj jedinici vukovarski je heroj Tomislav Josić iz Domovinskog pokreta. Prvo mjesto u trećoj izbornoj jedinici ima naš Davor Dretar, saborski zastupnik. Na prvome mjestu u četvrtoj izbornoj jedinici zamjenik je predsjednika Domovinskog pokreta i saborski zastupnik Mario Radić. Na broju jedan u petoj izbornoj jedinici moja je malenkost. Igor Peternel nosi šestu izbornu jedinicu, u svome gradu. U sedmoj izbornoj jedinici nositelj je gospodin Josip Jurčević. U osmoj izbornoj jedinici nositelj je naš koalicijski partner iz stranke Pravo i pravda Ivan Vilibor Sinčić. Na prvome mjestu u devetoj izbornoj jedinici naš je Damir Biloglav. Desetu izbornu jedinicu nosi naš vukovarski heroj Stipo Mlinarić Ćipe“, predstavio je Penava.

„Dva vukovarska heroja povezuju jug i središnju Hrvatsku, uz nas koji bdijemo s istoka, ali i svih kutova lijepe naše. S našim koalicijskim partnerima siguran sam da je ovo jedan tim ljudi koji će izgurati promjene u Hrvatskoj i donijeti promjenu smjera toliko očekivanu za cijeli naš narod i sve naše građane“, zaključio je Penava.

TEKST: S. P.                   FOTO: S. Pok (arhiv)

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn