IZBORI 2021 – Zlatku Agi jednoglasna podrška predsjedništva općinskog HSLS-a za funkciju načelnika Općine Rešetari

Datum objave: 13. 4. 2021. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Aktualni načelnik Općine Rešetari, Zlatko Aga, dobio je jednoglasnu podršku predsjedništva općinskog HSLS-a za ponovnu kandidaturu na mjesto čelnog čovjeka Općine. Potvrda je to uspješnog rada u čak četiri dosadašnja mandata tijekom kojih su Rešetari, zahvaljujući brojnim vitalnim projektima, učinili značajne iskorake i podigli ukupnu kvalitetu življenja mještana

Aktualni načelnik Općine Rešetari, Zlatko Aga, na svibanjskim lokalnim izborima ide po još jedan mandat. Jednoglasna podrška za takvu odluku stigla je od predsjedništva općinskog HSLS-a, stranke čiji je i povjerenik za Brodsko posavsku županiju. Potvrda je to uspješnog rada u čak četiri dosadašnja mandata tijekom kojih su Rešetari, zahvaljujući transparentnom radu općinske uprave, postavljenim visokim ciljevima i brojnim vitalnim projektima, učinili značajne iskorake s ciljem podizanja ukupne kvalitete življenja mještana. Zahvaljujući na podršci i povjerenju, kao i dobronamjernim kritikama i uvijek dobrodošlim savjetima, Zlatko Aga tom je prilikom istaknuo kako kroz brojne projekte u planu, najbolje za Općinu Rešetari tek dolazi, vjerujući kako je u prethodna četiri mandata sustav kvalitetno posložen.

” Nastavljamo s politikom razmjernog razvoja svih naselja u Općini koju vidimo kao idealno mjesto za život po mjeri svih naših mještana, s osnivanjem turističke zajednice i razvojem održivog turizma, svjesni kako Rešetari mogu napraviti značajan iskorak u razvoju malog i srednjeg gospodarstva kao i dovođenju prvih investitora u “lokalnu” industrijsku zonu. Od ne manje važnosti, bit će i ekologija, jer budućnost Općine treba biti čista i zelena, a naši napori za unaprjeđenjem kulturnog i socijalnog programa bit će na najvišoj razini”, zaključio je načelnik Aga, najavivši za naredne tjedne predstavljanje ključnih točaka izbornog programa.

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn