IZBORI 2021.: ZLATKO AGA IDE PO PETI MANDAT – Prvi čovjek Općine Rešetari predao listu s kandidaturom za općinskog načelnika

Datum objave: 30. 4. 2021. | Kategorija: Društvo

REŠETARI – Spreman nastaviti s poslom, aktualni načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga, na lokalnim će izborima u svibnju tražiti povjerenje birača za još jedan mandat. Potpisi s kandidaturom za općinskog načelnika su predani, a kroz koji će dan biti predstavljen i program. Uz kandidaturu za funkciju načelnika, Aga je i nositelj liste za općinsko vijeće HSLS-a Rešetari.

Slijedom iznimnih rezultata koji Općinu kojoj je na čelu svrstavaju među nacionalno najuspješnije po povlačenju europskih sredstava, spreman nastaviti s poslom, prvi čovjek Općine Rešetari, Zlatko Aga, na lokalnim će izborima u svibnju tražiti povjerenje birača za još jedan mandat. Lista s prikupljenih 1240 potpisa je predana, a kroz koji dan će biti predstavljen i program.

Uz kandidaturu za funkciju općinskog načelnika, Aga je i nositelj liste kandidata za općinsko vijeće HSLS-a Rešetari. Lista je to, kaže aktualni načelnik na svojoj službenoj stranici, “poštenih i dobrih ljudi koji su dugo u njegovom timu i znaju kako se hrabro i sigurno suočiti s osnovnim problemima svakog naselja i svakog pojedinca.”. Odluče li tako birači 16.svibnja, aktualni načelnik će u svoj peti mandat.

Tijekom prethodna četiri, na čelu sa Agom, Općina Rešetari je, zahvaljujući transparentnom radu općinske uprave, visoko postavljenim ciljevima i realiziranim brojnim vitalnim projektima, učinila značajne iskorake s ciljem podizanja ukupne kvalitete življenja mještana.

TEKST: S. T.        FOTO: HSLS

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn