IZBORI 2021 – Priopćenje: Robert Hofman – nezavisni kandidat za načelnika Općine Velika

Datum objave: 06. 4. 2021. | Kategorija: Društvo

VELIKA – “Na izbore izlazimo puni želje i energije da popravimo stanje u Velikoj, a uvjereni smo da će mještani Općine Velika to prepoznati te nam dati svoje povjerenje,“ stoji u priopćenju koje potpisuje Robert Hofman iz Velike.

Robert Hofman, nezavisni kandidat za načelnika Općine Velika ovim putem obavještava javnost i predstavlja svoju kandidaturu za načelnika Općine Velika.

Kandidat za načelnika Općine Velika je Robert Hofman iz Velike, rođen 1971. godine. Oženjen, otac dvoje djece, hrvatski branitelj ipoduzetnik. Robert je veliki entuzijast i smatra da se dobrom voljom, iskustvom i željom može napraviti puno toga. Osnivač je Udruge „Veličanka“koja je pokrenula mnoge projekte u Velikoj te sudjeluje i volontira u radu raznih udruga. Uređivao je i izdavao novinski list „ Velička kronika“.

“Smatramo da malo tko u našoj općini može biti zadovoljan učinjenim u proteklom razdoblju, a stagnacija cijele Općine Velika je vidljiva, unatoč mnogim velikim obećanjima od kojih se većina nije ostvarila. Iz tog smo razloga okupili grupu mladih ljudi čija je želja poboljšati uvjete življenja u samoj općini. Na izbore izlazimo puni želje i energije da popravimo stanje u Velikoj, a uvjereni smo da će mještani Općine Velika to prepoznati te nam dati svoje povjerenje,“ stoji u priopćenju koje potpisuje Robert Hofman iz Velike.

TEKST: S.P./ Priopćenje           FOTO: R. Hofman press

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn