IZBORI 2021. – Koalicija HSS-a i SU-a predstavila kandidate za čelne funkcije grada Nova Gradiška

Datum objave: 21. 4. 2021. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Nakon što su, prije koji dan, potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore, Hrvatska seljačka stranka i Stranka umirovljenika predstavila je svoje kandidate za gradonačelnika i zamjenicu Grada Nova Gradiška.

Nastavljajući suradnju dugu desetak godina temeljenu na zajedničkim ciljevima i programima, koalicija Hratske seljačke stranke i Stranke umirovljenika u središnjoj je novogradiškoj ulici predstavila kandidate za gradonačelnika i zamjenicu grada Nova Gradiška. U neformalnom druženju sa sugrađanima, učinio je to Davor Vlaović, podpredsjednik HSS-a i saborski zastupnik, ističući kako “njihovi ljudi” predstavljaju spoj mladosti, iskustva i stručnosti. Kandidat za gradonačelnika je Tomislav Vlaović, predsjednik GO HSS Nova Gradiška, a za zamjenicu Vesna Valenta.

Koalicija HSS-a i SU na izbore izlazi s programima koji imaju za cilj vratiti građanima povjerenje u institucije i podići kvalitetu življenja svih generacija, prije svega umirovljenika, jer njih koji žive ispod praga siromaštva, najviše je u Slavoniji. Želja im je, osim toga, istaknuo je Vlaović, skrenuti pozornost i na više od 16 tisuća sugrađana koji žive od 500 do tisuću kuna poljoprivredne mirovine koju je neophodno izjednačiti s ostalim mirovinama, na što je, više puta upozoravao i u Saboru. Uz fokus na ljude, jer, za razliku od cesta, ulica i fontana, upravo oni čine grad, dobiju li povjerenje sugrađana, koalcija HSS-a i SU-a, istaknuo je Vlaović, zalagat će se za kvalitetno obrazovanje, intenzivnu pomoć obrtnicima koje je epidemija najviše pogodila, kao i otvaranje zelenih radnih mjesta, što je ideja koju svesrdno podržava i promovira i Europska unija.

TEKST: S. T.      FOTO: D.V.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn