IZBORI 2021 – Josip Pavić, načelnik Općine Sibinj ide po treći mandat

Datum objave: 17. 4. 2021. | Kategorija: Društvo

SIBINJ – Nakon što je Vlada i službeno raspisala izbore za 16.svibnja, zahuktale su se i aktivnosti političkih stranaka. Obzirom na uspjeh u dosadašnja dva mandata, ponovnu kandidaturu za funkciju čelnog čovjeka Općine Sibinj, najavio je i aktualni načelnik Josip Pavić.

Aktualni načelnik Općine Sibinj Josip Pavić dobio je jednoglasnu potporu općinske organizacije Hrvatske konzervativne stranke za ponovnu kandidaturu na mjesto prvog čovjeka Općine. Obzirom na do sada realizirano i popularnost među mještanima, za one koji prate Pavićev rad i političko djelovanje kao i svakodnevna poboljšanja i promjene u Općini Sibinj, takva je odluka očekivana. Pobjedi li na svibanjskim lokalnim izborima, Paviću bi to bio treći mandat.

Uz zahvalu stranačkim kolegama i kolegicama na podršci, vijest o kandidaturi načelnik Općine Sibinj objavio je na vlastitoj facebook stranici, ističući kako mu je čast biti kandidat za načelnika najljepše općine u Brodsko-posavskoj županiji. “Sljedeća dva tjedna slijedi prikupljanje potpisa za moju kandidaturu, a zatim predaja kandidature kako za članove Općinskog vijeća, tako i za načelnika Općine. Vjerujem da ću i dalje imati vašu podršku kako bismo zajedno nastavili stvarati uvjete dostojne naših mještana.”, poručio je svojim Sibinjcima načelnik Josip Pavić.

TEKST: S. T.        FOTO: D. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn