IZ POLICIJE – Pekao roštilj, uzrokovao požar

Datum objave: 01. 5. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U protekla 24 sata policijski službeniic na području PU požeško-slavonska zabilježili su jedna požar na otvorenom , vožnju pod utjecajem alkohola, prometnu s materijalnom štetom te jedan bijeg s mjesta prometne.

U nedjelju 30. travnja 2023. oko 14.45 sati u mjestu Dervišaga, 47-godišnjak je pekao roštilj te je došlo do ispadanja žege na zemlju i zapaljenja suhe trave i sitnog drvenog otpada.

U ponedjeljak 1. svibnja 2023. oko pet minuta iza ponoći u Požegi u Ulici fra Grge Marića, policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „Mercedes“, stranih registarskih oznaka (D), a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,74 promila upravljao 35-godišnjak.Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten  u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Kutjevu u Zagrebačkoj ulici te prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Dervišaga u Ulici Stjepana Radića.

TEKST: S. P.                      FOTO: JV Požega

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn