IV. NOGOMETNI TURNIR “AUREA FEST POŽEGA 2020” – Sudjeluje 12 ekipa s više od stotinu mališana

Datum objave: 22. 8. 2020. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na Sportsko – rekreacijskom centru u Požegi danas se održava 4. nogometni turnir „Aurea Fest Požega“. Malonogometni turnir namijenjen igračima 2010. godišta i mlađima održava se u organizaciji NK Slavonija te pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Na turniru se natječe 12 ekipa koje su raspoređene u 3 skupine po 4 ekipe, a nakon što sve ekipe odigraju 3 utakmice u skupini u drugi krug tj. četvrtfinale plasirat će se prvaci skupina, drugoplasirane ekipe i dvije najbolje trećeplasirane ekipe. Više od stotinu mladih igrača i njihovih trenera pozdravio je prigodnim riječima požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Drago mi je što se ovaj događaj prometnuo u jedan od najboljih turnira za mlađe uzraste u Slavoniji. Vi ste naša budućnost, ne samo u nogometu, i zato hvala vašim roditeljima i trenerima što žele od vas napraviti izvrsne ljude. Zahvaljujem se organizatorima koji će za svoje aktivnosti uvijek imati potporu Grada Požege. Čast mi je proglasiti ovaj turnir otvorenim i neka najbolji pobjedi,” poručio je gradonačelnik Puljašić.

Na turniru nastupaju NK Cibalia 2011 i NK Cibalia 2010 iz Vinkovaca, NK Marsonia i NK Željezničar iz Slavonskog Broda, NK Kaptol, NK Požega, NK Dinamo Vidovci Dervišaga, NK Mladost Pavlovci, NK Hajduk iz Pakraca, NK Osijek, te domaćin NK Slavonija Požega s dvije ekipe.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn