ISPRAĆAJ STRADALOG VATROGASCA – Sve javne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva u 19:00 sati upalit će sirene na vozilima

Datum objave: 02. 8. 2022. | Kategorija: Društvo

Posljednji ispraćaj Gorana Komlenca, pripadnika JVP-a Dubrovački vatrogasac koji je tragično stradao gaseći požar kod Zatona održat će se u 19,00 sati na mjesnom groblju Orašac. Sve vatrogasne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva tada će upaliti sirene na vozilima i minutom šutnje odati počast kolegi.

Požar otvorenog prostora na području Ljubača, iznad Zatona, lokaliziran je. Požarom je zahvaćena trava, nisko raslinje i makija na površini od 87 ha, a tijekom jučerašnjeg dana vatrogasci su sanirali rubove požarišta te se obavljalo daljnje dežurstvo tijekom noći. U tome je ukupno sudjelovalo 28 vatrogasaca i 13 vatrogasnih vozila iz JVP-ova Dubrovački vatrogasci i Konavle te DVD-a Putnikovići.

Komemoracija za Gorana Komlenca, pripadnika JVP-a Dubrovački vatrogasci koji je tragično stradao gaseći ovaj požar, danas je u 17:00 u vatrogasnom domu Orašac, a u 19:00 je pogreb na mjesnom groblju Orašac.
U 19:00 sve javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva dužni su upaliti sirene na vozilima i minutom šutnje odati počast preminulom kolegi.

TEKST: S. P.             FOTO: HVZ

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn