IQM ZLATNA SLAVONIJA – Ispunite anketu i ocijenite turističku ponudu

Datum objave: 04. 11. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U tijeku je prva faza projekta IQM Destination Požega koja obuhvaća individualan pristup svim prijavljenim turističkim subjektima u županiji i radionice koje su dio rada na usvajanju novih znanja. Za potrebe ovog dijela projekta izrađena je anketa za stanovništvo kako bi se prikupilo što više informacija s terena.

Na prijedlog TZ Grada Požege, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije prijavila je projekt Upravljanje kvalitetom u destinaciji Zlatna Slavonija kroz Javni poziv za dodjelu potpora turističkim zajednicama za programe/projekte na turistički nerazvijenim područjima u 2019. godini Hrvatske Turističke Zajednice. Projekt je odobren i tijekom srpnja je započela njegova realizacija. Ukupna vrijednost projekta je 375.000,00 kuna.

U tijeku je prva faza projekta IQM Destination Požega koja obuhvaća individualan pristup svim prijavljenim turističkim subjektima u županiji i radionice koje su dio rada na usvajanju novih znanja. U tijeku su i auditi te izrade marketinških analiza i mjerenje online i offline reputacija i recenzija u destinaciji. Za potrebe ovoga dijela projekta izrađena je anketa za stanovništvo kako bi se prikupilo što više informacija s terena. Anketa je potpuno anonimna, a vrijeme potrebno za ispuniti istu je oko 7 minuta.

IZVOR: pozega.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn