IMENOVANJA – Davor Huška ostaje pomoćnik ministrice regionalnog razvoja i fondova EU

Datum objave: 02. 11. 2016. | Kategorija: Društvo

davor

PAKRAC/ZAGREB – Davor Huška, donedavno dugogodišnji pakrački gradonačelnik, a od ožujka dio izvršne vlasti u Zagrebu, ostaje nakon formiranja Vlade RH na čelu s Andrejom Plenkovićem na dosadašnjoj dužnosti: jedan od četiri pomoćnika u Ministarstvu regionalnog razvoja  i fondova Europske unije ministrice Vinkovčanke Gabrijele Žalac (u prošloj Vladi Virovitičanin Tomislav  Tolušić), piše  Pakrački list.

Huška je potvrdio kako do daljnjeg ostaje na čelu uprave za financije i informacijsko-telekomunikacijski sustav te regionalni razvoj kontinentalne Hrvatske. “Tijekom mandata ove Vlade bit će provedena reorganizacija unutar ministarstava što će podrazumijevati i određena preslagivanja sadašnjih pomoćnika ministara. No, to će uslijediti za godinu ili dvije,” rekao je Huška.

Mr. sc. Davor Huška, nakon trogodišnjeg boravka na čelu pakračkih gradskih financija, godine 2004. postaje gradonačelnik Pakraca zamijenivši Damira Špančića. Na toj dužnosti ostaje do ožujka ove godine kada odlazi na sadašnju dužnost u Zagreb. U mandatu 2006.-2010. godine je paralelno s gradonačelničkom dužnosti bio i saborski zastupnik.

TEKST: S.P./ Pakrački list     FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn