IDEMO NA ADVENT U CERNIKU – Blagdani uz mirise i okuse tradicije

Datum objave: 13. 12. 2021. | Kategorija: Susreti

CERNIK – Želeći na pravi način osjetiti prosinac i vratiti istinski smisao Božiću, Cerničani ove godine na poseban način dočekuju blagdane. Na Franjevačkom trgu, uz mirise i okuse tradicije, na vlastitom božićnom sajmu, Adventu u Cerniku. Dio je to “veće” priče, koju Cerničani, komadić po komadić, nastojeći kreirati primamljivu turističku ponudu, slažu u posljednje vrijeme, jer mjesto sa 750 godina dugom poviješću, itekako zaslužuje biti posjećeno. Vidimo se u nedjelju, 19.prosinca!

Bajkoviti prostor Franjevačkog trga, topla atmosfera, sjajni domaćini, provjereni autohtoni specijaliteti, ukusno kuhano vino i kvalitetni sadržaji. Sve to, ali i, poznavajući ih, i puno više, ponudit će Cerničani mještanima i svojim gostima u vrijeme Adventa. Dio je to “veće” priče, koju Cerničani, sve intenzivnije, komadić po komadić, nastojeći kreirati primamljivu turističku ponudu, slažu u posljednje vrijeme, jer mjesto sa 750 godina dugom poviješću, itekako zaslužuje biti posjećeno.

Ponoseći se svojim nadaleko poznatim slavonskim gostoprimstvom, potvrdit će vam to u nedjelju, 19. prosinca, na manifestaciji pod nazivom Idemo na Advent u Cerniku. Kazališna predstava za djecu, fotografiranje s klincima omiljenim likom, Djedom Mrazom, fire show, a onda i cjelovečernji koncert Stanka Šarića i Tamburaškog sastava Satir, razlog su zašto bi posljednju nedjelju prije blagdana, odmah nakon ručka i kraćeg posliepodnevnog odmora, već od 16 sati trebalo provesti u Cerniku. Dobro došli i vidimo se!

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn