HUMANOST NA DJELU – Šampion požeške Kulenijade Jure Polić Strinić novčanu nagradu poklonio deveteročlanoj obitelji Blatančić

Datum objave: 11. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Šampion ovogodišnje požeške Kulenijade Jure Polić Strinić , novčanu nagradu dobivenu na Kulenijadi u iznosu od 3.000,00 kuna odlučio je donirati obitelji u potrebi. Jure Polić Strinić i gradonačelnik Darko Puljašić danas su posjetili deveteročlanu obitelj Blatančić iz Požege te ih prigodno darivali.

Jure Polić Strinić rekao je kako je odmah znao da će nagradu pokloniti onima kojima je to najpotrebnije te se za pomoć obratio Gradu Požegi kako bi zajedno odlučili kome će nagradu uručiti.

Obitelj Blatančić, uz oca Tomislava i majku Željku, broji šestoro djece. Najstarija kći ima sedamnaest godina, David ima trinaest, slijede jedanaestogodišnji Leon i desetogodišnji Petar, a blizanci Tea i Niko imaju trinaest mjeseci.

Otac Tomislav Blatančić je zaposlen, dok je majka Željka bez posla. Željka Blatančić zahvalila se gospodinu Poliću Striniću i gradonačelniku Darku Puljašiću na uručenoj novčanoj nagradi i prigodnom poklonu.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn