HUMANOST NA DJELU – Djelatnici PU požeško-slavonske donirali novac djelatnicima PU sisačko-moslavačke pogođenim potresom

Datum objave: 21. 1. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Djelatnici Policijske uprave požeško-slavonske pokrenuli su akciju i prikupili 22.050 kuna za pomoć djelatnicima Policijske uprave sisačko-moslavačke koji su razornim potresom, 29. prosinca 2020. godine ostali bez svojih domova. Požeško-slavonski plavci pokazali su spremnost da pomažu u nevolji i što je najvažnije od svega pokazali su empatiju prema svojim kolegama.

Načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić jučer je posjetio Policijsku upravu sisačko-moslavačku te prikupljena novčana sredstva predao zamjeniku načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke, Dubravku Smolčiću. Načelnik PU požeško-slavonske Željko Grgić poželio je kolegama da se što prije vrate svojim kućama i normalnom životu. Naglasio je kako je prikupljeni novac simbolični doprinos svih djelatnika PU požeško-slavonske kojim žele pokazati kako suosjećaju sa svojim kolegama koji su ostali bez domova.

IZVOR: PU PS

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn