HSS POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE: Županijski odbor donio odluku o privremenom istupanju iz stranke dok je na čelu HSS-a Krešo Beljak

Datum objave: 12. 1. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Županijski odbor HSS-a Požeško-slavonske županije donio je na danas održanoj elektronskoj sjednici odluku o privremenom istupanju iz članstva stranke dok je na čelu Krešo Beljak. Tom činu, kako stoji u priopćenju za medije, prethodila je odluka Predsjedništva stranke kojom se, na rok od najmanje dvije godine, iz stranke isključuje predsjednik požeško-slavonskog HSS-a Željko Jakopović.

Na elektronskoj sjednici održanoj 12. siječnja 2021. godine Županijski odbor HSS-a Požeško-slavonske županije većinom glasova donio je odluku o privremenom istupanju iz članstva Hrvatske seljačke stranke dok je na čelu predsjednik Krešo Beljak, stoji u priopćenju kojeg potpisuje potpredsjednik HSS Požeško-slavonske županije Josip Soudek .

Ovom činu, kako navode, prethodila je Odluka Predsjedništva HSS-a od 7. siječnja 2021. godine, kojom se iz Stranke isključuje predsjednik HSS-a Požeško-slavonske županije Željko Jakopović, na rok od najmanje 2 godine. Daljnje političko djelovanje HSS-a Požeško-slavonske županije objavit će u narednih 20 dana.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn