HRVATSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA PLETERNICA – Prvi Knjignik 18. lipnja u 18,00 sati na Trgu bećarca

Datum objave: 17. 6. 2021. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica organizira prvi ovogodišnji Knjignik u petak, 18. lipnja 2021. u 17 sati na Trgu bećarca u Pleternici. Službeno otvorenje je u 18 sati kada počinje dječja predstava ”Lav koji nije znao pisati”.

Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica organizira prvi ovogodišnji Knjignik. Knjignik je već prepoznatljiva manifestacija Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica koju financijski podržava Ministarstvo kulture i medija, a organizira se i uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternica.

Prvi Knjignik održat će se 18. lipnja 2021. na Trgu bećarca u Pleternici. U 17 sati pripremljen je kviz za mlade ”Kvizomanija” iz područja književnosti, a službeni početak Knjignika je u 18 sati kada počinje program za djecu i to dječjom predstavom ”Lav koji nije znao pisati” u izvedbi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića iz Osijeka.

U 19 sati na programu je monolog za odrasle ”Bećari” u izvedbi Ivana Abibovića, umirovljenog učitelja hrvatskog jezika i povijesti, a potom u 19,30 sati promocija zbirke pjesama “Požeška sokolica” Stjepana Alabera.
Prvi ovogodišnji Knjignik je i najava ljetnog programa u knjižnici, a korisnike očekuje još druženja tijekom ljeta, još Knjignika i brojnih aktivnosti i za djecu i za odrasle.

TEKST: S. P.             FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn