HRVATSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA PLETERNICA: Knjignik – piknik s knjigama nastavlja sa programom

Datum objave: 15. 9. 2020. | Kategorija: Kultura

PLETERNICA – Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica organizira još jedan Knjignik – piknik s knjigama. Knjignik je manifestacija Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica koju financijski podržava Ministarstvo kulture, a organizira se i uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternica. Knjignik će se održati u četvrtak, 17. rujna 2020. na Trgu bećarca u Pleternici.

U 18 sati počinje program za djecu na Trgu bećarca i to dječjom predstavom Dječjeg kazališta „Branko Mihaljević“ iz Osijeka pod nazivom Jednozubi gusar. Predstava je prilagođena i djeci manjeg uzrasta, a nakon predstave uslijedit će kratka edukacija za djecu i roditelje o važnosti pričanja bajki, ali i ispričanu bajku koju će održati Društvo naša djeca Pleternica u sklopu projekta Svijet kroz dječje oči.

U 19 sati program se nastavlja predstavom za odrasle monodramom Đuka Begović kojeg će utjeloviti glumac Ivica Koprivnjak iz Amaterskog kazalište Belišće.

Organizatori mole posjetitelje da se zbog virusa Covid-19 pridržavaju propisanih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, održavaju dovoljan razmak te ne dolaze ukoliko imaju neke od simptoma bolesti. Knjižnica će obilježiti sjedeća mjesta na tribinama na Trgu bećarca, osigurati dezinfekcijsko sredstvo za ruke, a posjetitelje će prilikom dolaska na Trg ispuniti i potrebnu evidenciju o sudjelovanju na ovom kulturnom događanju.

TEKST: S. P.        FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn