HPD SOKOLOVAC POŽEGA – Održana redovna godišnja Skupština HPD “Sokolovac” Požega

Datum objave: 28. 1. 2024. | Kategorija: Susreti

VELIKA – U Planinarskom domu “Lapjak” protekle subotu održana je redovna godišnja Skupština HPD “Sokolovac” Požega na kojoj su nagrađeni članovi koji su u protekloj godini dali poseban doprinos radu društva.

Okupljeni članovi na Skupštini su čuli izvještaji o radu u protekloj godini te aktivnostima brojih sekcija koje rade i djeluju u Društvu a to su gospodarski odbor, markacistička sekcija, biblioteka “Papuk”, sekcija društveni vodiči, sekcija “Kapavac” Zakorenje, sekcija “Ruševo”, “izletnička sekcija” te izvještaj Kroničara Društva. Opsežan plan rada i aktivnosti za 2024. prezentirali su članovi radnog predsjedništva prezentirali Damir Matoković i Silvija Čajka. Skupština je bila prigoda i da se nagrade svi oni koji su u protekloj godini dali poseban obol radu udruge. Predsjednik HPD “Sokolovac” Požega Bruno Horvat temeljem odluke Upravnog odbora dodijelio je Spomen plakete.

Nagrađeni laureati su Drago Tomić, Marica Subić, Davor Subić, Vesna Matoković, Dragan Davidović, Anita Bubak, Krešo Bubak, Darko Majski, Dražen Jakoubek, Anamarija Marković, Slavko Lončarević, Dragica Anić, Vjekoslav Milevoj i Josip Jelić.

Ispred gostiju skupštine osim gostujućih planinarskih društva okupljene članove pozdravili su predstavnik Općine Velika Bernard Gruić, tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović, te dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi prof.dr.sc.Borislav Miličević.

TEKST: S. P.                FOTO: HPD Sokolovac

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn