HPD GOJZERICA – 4. Obiteljski izlet povodom Dana grada Požege i Grgureva

Datum objave: 14. 3. 2021. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Planinari HPD Gojzerica Požega organizirali su 4.Obiteljski izlet, ove godine u skladu s epidemiološkim mjerama, u skromnijem obliku te unutar društva. U ljepotama Požeške gore ove je godine uživalo tek 50-tak planinara.

Ovogodišnje izdanje Obiteljskog izleta organizirano je na dvije staze – Obiteljska i Planinarska – s po 25 planinara. Nije ovo bilo ni blizu prošlogodišnjem broju posjetitelja, kada je Požeška gora bila preplavljena sa 550 planinar iz cijele Republike Hrvatske, kažu požeški planinari.

”Dokazali smo da je Obiteljski izlet preživio unatoč svim nedaćama i trenutnoj situaciji, obilježavajući na ovaj način 4. Obiteljski izlet povodom Dana grada Požege”, dodao je predsjednik društva i glavni organizator ovog tradicionalnog izleta Višeslav Turković. Planinarsku stazu pohodili su uglavnom planinari iz društva, dok je ona druga koju su vodili Ivica Šnajder i Ana  Kesić bila namijenjena prijateljima planinarima iz HPD Bršljan-Jankovac Osijek i drugim gostima. Izlet je protekao u dobrom raspoloženju, a u ”Gojzerici” očekuju kako će sljedeće godine, uz puno bolju zdravstvenu situaciju ponovo imati i veći broj posjetitelja.

TEKST: S. P.        FOTO: HPD  Gojzerica

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn