HGSS U GRADSKOJ KNJIŽNICI POŽEGA – Pogledajte izložbu „Trending #HGSS70″

Datum objave: 11. 8. 2021. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – U Galeriji svjetlosti Gradske knjižnice Požega, otvorena je izložba tweetova Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) pod nazivom „Trending #HGSS70″.

Povodom 70. obljetnice postojanja, na izložbi  “Trending#HGSS70”, nagrađenoj krovnom hrvatskom PR nagradom GrandPrix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) u kategoriji komunikacije događaja, HGSS je predstavio svoje najkreativnije objave na društvenoj mreži Twitter, koje su hrabre cure i dečke učinile omiljenim komunikatorom u javnom prostoru.

“Budući da uobičajeni, ozbiljni apeli ponekad ne mogu doprijeti do „najpustolovnijih” ljubitelja prirode, HGSS-ova Komisija za informiranje i analitiku pronašla je nove načine komunikacije s domaćom i stranom javnosti, a najpopularnijim se pokazao Twitter. Pod korisničkim imenom @HrvatskaGSS, na šaljiv, pomalo ironičan, ali informativan način svakodnevno dijelimo vrijedne savjete kako bi građani učili na tuđim greškama, a ne na vlastitima,” poručuju iz HGSS-a.

Naziv izložbe „Trending #HGSS70″ proizlazi iz uobičajenih dijelova Twitterova sučelja. Trending opcija pokazuje teme koje su aktualne u realnom vremenu, odnosno one o kojima su korisnici najviše pisali. Drugi dio naziva, #HGSS70, službeni je nazivnik i hešteg kampanje povodom cjelogodišnje proslave sedmog desetljeća rada i postojanja Hrvatske gorske službe spašavanja.

Svi zainteresirani izložbu mogu pogledati do kraja ovog mjeseca u Gradskoj knjižnici Požega.

TEKST: S. Pok        FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn