HDZ POBJEDNIČKI U POŽEGI: Dobri rezultati potvrda su kako su građani prepoznali u HDZ-u sigurno vodstvo

Datum objave: 05. 7. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Prvi neslužbeni rezultati članovima HDZ-a u Hrvatskoj, ali i slavonskoj, petoj izbornoj jednici dali su razloga za slavlje. S pobjedničkim duhom, ali bez euforije, prve su izborne pokazatelje komentirali predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije dr. Željko Glavić i predsjednik GO HDZ Požege te po svemu sudeći, budući saborski zastupnik, požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

“Hvala građankama i građanima na ukazanom povjerenju, hvala Vladi RH za sve ono što je u proteklim godinama učinila za Slavoniju. Ovo je sigurna Hrvatska, Hrvatska koja se bori za boljitak i budućnost. Volja birača velika je čast ali i odgovornost.  Mi vas nećemo razočarati – idemo još snažnijim tempom, kako bi još snažnijom učinili Požegu, Požeško-slavonsku županiju, Slavoniju i Hrvatsku,” rekao je Darko Puljašić.

“Prvi neslužbeni rezultati vrlo su povoljni i potvrda su onog što smo očekivali i za čega smo četiri godine radili kao stranka i Vlada. Nismo iznenađeni, nadamo se kako će službeni rezultati biti i bolji. Osam mandata bilo je i na prošlim izborima i to nam je bio cilj i sada. Očito su građani prepoznali u Hrvatskoj demokratskoj zajednici sigurno vodstvo u iduće četiri godine, prepoznali su sigurnu Hrvatsku, kakav je bio i naš slogan,” rekao je dr. Glavić.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn