HDZ POŽEGA – Darko Puljašić : Ostajemo jedinstveni, samo smo zamijenili određena mjesta

Datum objave: 28. 4. 2016. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – “Zahvaljujem se svakom od izaslanika na skupštini bez obzira za koga su glasovali i koga  su podržali. Bio je to festival demokracije gdje smo pokazali da je HDZ zrela stranka, stranka koja je spremna, počevši od sebe, za pravi demokratski put gdje svatko može biti biran i svatko se može natjecati,” naglasio je novi predsjednik Gradskog odbora Hrvatske demokratske stranke Požega Darko Puljašić na danas održanoj konferenciji za novinare na kojoj je nazočio i njegov protukandidat požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

“Sam početak prvih desetak minuta možda je bio nespretan, žao mi je zbog tgoa i znam da se to neće više događati, ali ostatak skupštine je bio fantastičan. Zahvaljujem se na svih šest sati našim izaslanicima koji su strpljivo očekivali  rezultate i evo dobili novog predsjednika. Gospodin Šolić naravno ostaje uz mene, ostaje uz nas, jer tim koji pobjeđuje se ne mijenja. Samo smo zamijenili određena mjesta. Ostajemo jedinstveni, zajedno i svi u potpori  našem gradonačelniku Vedranu Neferoviću koji ima i dalje apsolutnu potporu Gradskog odbora i predsjednika. Kao zamjenik gradonačelnika i direktno sam uključen u izvršnu vlast što će sigurno pomoći da i na lokalnim izborima koji nas očekuju ostvarimo fantastičan rezultat,” naglasio je Puljašić dodajući kako će i dalje razvijati odnos s mladima te s ljudima koje treba uvjeriti kako politika nije nešto loše već alat koji treba pomagati u napretku. “Radit ćemo na tome da zaustavimo iseljavanje mladih te apsolutno podržavati izvršnu vlast, i  na gradskom i na županijskom nivou. Evo tu je i moj protukandidat župan Alojz Tomašević, moj šef u županiji. Može li demokracija biti na boljem i višem nivou,” rekao je Puljašić.

DSC06069

“Dokazali smo da je Hrvatska demokratska stranka – demokratska i da se može izabrati i nastaviti funkcionirati u zajedništvu. Znamo da sustav može funkcionirati ako smo predani i profesionalci. Ako je netko očekivao nekakav raspad  i podjele s obzirom na broj kandidata, toga neće biti jer svi ljudi, bez obzira koga su zaokružili žele jedinstvo u HDZ-u i žele dobrobit za grad Požegu,” naglasio je  župan Tomašević dodajući kako gradonačelnik i struktura koja upravlja grad zaslužuju apsolutnu potporu stranke. “Već ove godine pripremamo se za nove izazove, nove projekte i nove natječaje, uz pripreme za lokalne i regionalne izobre i drago mi je da smo ovaj zahtjevan posao odlično odradili. Demokracija nije jednoumlje, demokracija je skup različitih mišljenja koji mogu djelovati na jednom prostoru, i evo dobili smo novog predsjednika, novo vrijeme i novu snagu. Mislim da će se dogoditi novi zamah s ljudima koji su došli u Gradski odbor. Zajednički možemo učiniti sve,” zaključio je Tomašević.

TEKST: S. Pok    FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn