HDZ POŽEGA – Darko Puljašić: Hrvatska zna i mora bolje uz znanje, iskustvo i predani rad Kolinde Grabar Kitarović

Datum objave: 19. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – “Izborni program “Hrvatska zna i mora bolje” temeljen je na znanju, iskustvu i predanom radu naše predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović kroz proteklih pet godina. To je izraz odlučnosti da zajedno nastavimo graditi bolju, ponosnu i prosperitetniju Hrvatsku i potvrda vjere u našega čovjeka, u naše vrijednosti, snagu i potencijale,” naglasio je čelni čovjek požeškog HDZ-a i . potpredsjednik ŽO HDZ-a Darko Puljašić dajući podršku kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović u predsjedničkim izborima.

Predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović u proteklih je pet godina svoj rad posvetila promicanju pozitivne slike i uspjeha RH u svijetu. Zahvaljujući našoj predsjednici, Hrvatska danas ima najviši međunarodni ugled i položaj od svoga osamostaljenja, a Inicijativom triju mora Hrvatsku je pozicionirala u Srednju Europu i na Mediteran, kamo oduvijek pripada,smatra Darko Puljašić.
“Upravo su njezino znanje, iskustvo i ugled u svijetu golema prednost pred protukandidatom Miroslavom Škorom, dok se Zoran Milanović proslavio izglasavanjem sramotnog Lex Perković koji je Hrvatsku i prije ulaska u EU posvađao s brojnim partnerima, pogotovo Njemačkom. Podsjetimo kako je Zoran Milanović u svom premijerskom mandatu povećao javni dug za 70 milijardi kuna, ludost koju će otplaćivati i buduće generacije. Povećanjem ionako visokih poreza dodatna je oslabljena već oštećena ekonomija, a Hrvatska je zbog toga u recesiji provela još šest godina. Hrvatska je tada u najgorem mogućem trenutku dobila jednu od najvećih stopa PDV-a na svijetu. Izjave Zorana Milanovića tijekom njegovog mandata kao premijera nebrojeno su puta šokirale i razljutile javnost te pokazale veliku dozu neodgovornosti, udaljenosti od naroda i stvarnosti,” izjavio je Puljašić.

Dodaje kako je kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović, dok se kandidat Miroslav Škoro – lažno predstavlja. “On nije kandidat HDZ-a niti je on “nasljednik” Franje Tuđmana. On je kandidat Bulja, Grmoje, Zekanovića, Mosta i onih političkih snaga koje su unazad nekoliko godina već jednom pokušavale ući u prostor HDZ-a i pridobiti dio HDZ-ovih birača. Ne smijemo zaboraviti ni kako je Škoro u vrijeme Ive Sanadera imao trostruku ulogu: saborskog zastupnika, kandidata za gradonačelnika Osijeka i pjevača u HDZ-ovoj kampanji. A unazad nekoliko godina nastupao je na predizbornim skupovima HDZ-a kako na nacionalnoj, tako i na lokalnim razinama. Dakle, on je itekako povezan s establišmentom i upravo je od njega izvukao znatnu financijsku korist. Kako vjerovati čovjeku koji je do jučer bio član Hrvatske demokratske zajednice i promicao njezine vrijednosti, a danas o toj istoj stranci iznosi laži. Ne trebaju nam eksperimenti u obliku Miroslava Škore kada imamo provjerenu i iskusnu političarku, našu sadašnju i buduću predsjednicu Kolindu Grabar – Kitarović,” zaključio je Puljašić.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P. (arhiv)

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn