HDZ-HSS PREDSTAVILI SVOJE KANDIDATE ZA OPĆINU ČAGLIN – “Izabrali smo mlade ljude koji imaju znanje i entuzijazam”

Datum objave: 24. 2. 2015. | Kategorija: Društvo

DSC03796

POŽEGA –  Koalicija HDZ-HSS  predstavila je danas svoje kandidate za izvanredne izbore koji će se održati  8. ožujka u općini Čaglin. Kandidat za načelnika općine Čaglin je Dalibor Bardač (HDZ),  kandidat za zamjenika načelnika je Tomislav Briš (HSS) a nositelj liste za vijeće je Slaven Bardač, predsjednik općinskog odbora HDZ-a općine Čaglin.

“Nesumnjivo je da građani prepoznaju kako je HDZ jedina stranka koja uz potporu naših partnera može okrenuti Hrvatsku u pravom smjeru a danas je to smjer gospodarskog oporavka i razvoja,” naglasila je ispred HDZ-a gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić pojašnjavajući zašto drže važnim da načelnik, njegov zamjenik i većina u općinskom vijeću Čaglina budu iz redova HDZ-HSS koalicije. “Na razini županije imamo strategiju gospodarskog razvoja zajedno sa županom Alojzom Tomaševićem, sa svim gradonačelnicima i načelnicima kojima su građani dali povjerenje. Na području  županije gradili smo iz predpristupnih fondova, iz fondova europske unije i iz naših nacionalnih ministarstava, pripremamo brojne projekte i tim smjerom HDZ želi da ide i općina Čaglin. Izabrali smo mlade ljude koji imaju dovoljno entuzijazma, snage i znanja. Vjerujem da će čaglinski  birači to prepoznati i svojim glasom izabrati put razvoja cijele Požeško-slavonske županije,” rekla je Jozić.

DSC03803

“U kampanji ćemo govoriti afirmativno, o projektima i stvarima koje tamo treba životno rješiti – dvorana, dječji vrtić, energetska obnova, bioplinska postrojenja, problematika državog poljoprivrednog zemljišta – to su ključna pitanja kojima se želimo baviti na tom području,” naglasio je u ime HSS-a Željko Jakopović.

“Spremni smo preuzeti odgovornost. Želim da se u Čaglinu razviju gospodarski i poljoprivredni potencijali te da se iskoriste sve mogućnosti i bespovratna sredstva koja pruža EU. Spremni smo preuzeti odgovornost za nove projekte i znam da nas na tom putu čeka puno rada, no raduje nas činjenica da će nam u tome pomoći sve općine i gradovi u kojim su birači  dali mandat HDZ-u i koalicijskim partnerima,” naglasio je kandidat za načelnika općine Čaglin Dalibor Bardač.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn