GUŽVA U POSEBNOJ PROSTORIJI – Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir, a nakon toga ugrožavao promet

Datum objave: 13. 5. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije. Njemu su se pridružili i 72-godišnji vozač i njegov 30-godišnji suvozač koji su alkoholizirani pravili nered u Velikoj.

U petak 12. svibnja 2023. oko 16 sati u Požegi u Njemačkoj ulici u ugostiteljskom objektu, 42-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola vikao i galamio na 59-godišnju djelatnicu koja mu nije htjela poslužiti alkoholno piće jer je u ugostiteljski objekt došao pod vidnim utjecajem alkohola. Nakon toga su ga u 16.40 sati u Požegi u Njemačkoj ulici, policijski službenici zatekli kako upravlja osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,20 promila.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U subotu 12. svibnja 2023. oko 23.15 sati u mjestu Velika u Školskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „KIA“, stranih registarskih oznaka (F), kojim je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila upravljao 72-godišnjak. Prilikom postupanja 30-godišnji putnik iz vozila je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 72-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 30-godišnjak uhićen i smješten u posebnu prostorije policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

TEKST: S. P./ PU PS                 FOTO: Ilustracija

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn