GRADSKI ODBOR HDZ-a GRADA POŽEGE – Maslinove grančice za sugrađane uoči Cvjetnice

Datum objave: 13. 4. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Povodom obilježavanja blagdana Cvjetnice članovi Mladeži GO Hrvatske demokratske zajednice Grada Požege svojim sugrađanima danas su dijelili maslinove grančice. Mladim snagama pridružile su se i starije kolege na čelu s predsjednikom Gradskog odbora Darkom Puljašićem.

Lijepa tradicija susreta sa sugrađanima uoči blagdana nastavljena je i ove godine. Uz pozdrav i osmijeh grančice su brzo prelazile iz ruke u ruku, a ovu akciju mladih članova pozdravio je njihov predsjednik, požeški gradonačelnik Darko Puljašić. “Drago mi je da je predsjednik Mladeži GO HDZ Dalibor Vranić s ostalim članovima potakao ovu inicijativu koju smo mi seniori podržali. Čestitam im na uspješnoj akciji jer danas smo našim dragim sugrađanima podijelili maslinove grančice kako bi ih sutra na Cvjetnicu posvetili i postavili u svoje domove,” rekao je Puljašić.

“Znamo koliko u našim krajevima tradicija i vjera znači u svakodnevnom životu ljudima pa ih ovako simbolično podržavamo u njihovom vjerovanju i očuvanju tradicije,” rekao je Vranić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn