GRADSKI MUZEJ NOVA GRADIŠKA – Poklon koncert Ansambla flauta svim zaljubljenicima u glazbu, umjetnost i kulturu

Datum objave: 08. 6. 2022. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nastavljajući svoju misiju približavanja kulture i otvaranja ka zajednici, Gradski muzej Nova Gradiška, u petak, 10.lipnja u 17 sati, svim dragim prijateljima i posjetiteljima poklanja koncert Ansambla flauta pod vodstvom Daliborke Krešić mag.gl.umjet.flautistica.

Vjerujući kako je uloga muzeja u zajednici puno više od povremenog predstavljanja izložbenih postava, Gradski muzej Nova Gradiška, nastavljajući misiju “otvorenih vrata” u petak, 10.lipnja u 17 sati, svim dragim prijateljima i posjetiteljima poklanja koncert Ansambla flauta pod vodstvom Daliborke Krešić mag.gl.umjet. flautistica.

Ansambl flauta u sastavu Lucija Prpić, Petra Šimunović, Ema Pranjić, Petra Lozinjak, Natali Posavčević, Marta Pernar, Vita Marosavljević, Klara Slišurić i Irma Vidaković, svoju izgradnju počinje 2019. dolaskom profesorice Daliborke Krešić u Novu Gradišku koja, kao velika zaljubljenica i iskusna komorna glazbenica svoju ljubav i znanje prenosi na buduće mlade umjetnice.

Ansambl flauta ima velike planove za budućnost i nada se da će njihovu kvalitetu i značaj prepoznati i oni koji bi im mogli pomoći da svoje muziciranje podijele i izvan granica Nove Gradiške i Hrvatske. Vjerujući kako se ljubav umnaža dijeljenjem, jedinstveni koncert u prostoru Gradskog muzeja poklon je svima onima koji ih podržavaju kao i zaljubljenicima u kulturu i glazbu koje s dobrodošlicom očekuju. Vidimo se, stoga u Gradskom muzeju Nova Gradiška u petak, 10.lipnja u 17 sati.

TEKST: S. T               FOTO:gmng

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn