GRADSKI BAZENI POŽEGA – Otvorena Škola plivanja

Datum objave: 05. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na Gradskim bazenima u Požegi danas je službeno otvorena Škola plivanja. U školu je trenutno upisano 407 djece – neplivača i plivača početnika, a polaznike, njihove roditelje i učitelje pozdravio je gradonačelnik Darko Puljašić.

Djeca su raspoređena u osam grupa, a školu plivanja vodi osam profesora kineziologije, koji će u planiranih tri tjedna odraditi dva programa – obuku neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Voditelj škole plivanja Albinko Bagarić zahvalio je roditeljima na poklonjenom povjerenju, ali i predstavnicima Grada Požege na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem koji su podržali rad škole.  Plivače, njihove učitelje plivanja i roditelje gradonačelnik Darko Puljašić pozdravio je prigodnim riječima.

“Ovo je smisao ovog bazena i  lokalne samouprave – da osigura našoj djeci lijepe ljetne praznike. Oduševljen sam velikim brojem upisanih mališana. Grad Požega će osigurati sva potrebna sredstva i logistiku kako bi se ovaj projekt i dalje razvijao. Prvi put ovdje sudjeluju i košarkaši, rukometaši, odbojkaši, mladi kuglači, potrudili smo se da svi koji se bave sportom ovog ljeta budu na požeškim bazenima i da zajedno uživamo u pogodnostima koje Grad Požega pruža svojim najmlađim, ali i ostalim sugrađanima,” rekao je gradonačelnik Požege.

Uz Školu plivanja za najmlađe, Gradski bazen produžio je rad do 21,00 sat, a subotom je u ponudi i noćno kupanje do 23,00 sata.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn