GRADSKA TRŽNICA POŽEGA – Novi planovi daljnjeg uređenja i razvoja

Datum objave: 04. 11. 2020. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Gradska tržnica Požega proširuje svoju ponudu. U prostoru tržnice otvara se ribarnica, a sredinom ovog mjeseca slijedi i otovrenje mesnice. Trenutačno je u tijeku adaptacija još dva prostora u sklopu tržnice gdje je plan otvoriti pekarnicu i točionicu vina za što već sada postoji interes gospodarstvenika s područja Požeštine.

“Cilj je daljnje ugovaranje zakupa ostalih prostora u sklopu tržnice i to djelatnostima interesantnim većem broju kupaca. Tijekom ove godine uložena su sredstva u uređenje unutrašnjosti tržnice, no ulaganja se nastavljaju i dalje. Iduće godine u planu je izmjena vodovodnih i električnih instalacija i ugrađivanje sustava dogrijavanja prostora u zimskom periodu. Plan za 2022. godinu je obnova poda tržnice te kupovina novog inventara,” naglasio je direktor Komunalca Požega d.o.o. Josip Vitez.

Time će Gradska tržnica u Požegi dobiti ne samo novi i ljepši izgled, nego će se zakupcima klupa i poslovnih prostora stvoriti bolji uvjeti rada, a kupcima ugodniji prostor u kojem će kupovati proizvode domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te se time hraniti zdravo, ali i doprinijeti opstanku domaćih proizvođača, posebice u vrijeme pandemije koronavirusa.

TEKST: S. P.         FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn