GRADSKA KNJIŽNICA POŽEGA – Knjižnica je ponovo otvorena, ali uz poštivanje preporuka

Datum objave: 27. 4. 2020. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Knjižnica se ponovno otvara za korisnike od ponedjeljka, 27. travnja. Radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8:00 do 15:00 sati, a utorkom i četvrkom od 12:00 do 19:00 sati, a knjižnica će raditi u skladu s propisanim mjerama zaštite.

U prostoru knjižnice može boraviti samo jedan korisnik istovremeno. Prilikom čekanja u redu ispred knjižnice, važno je držati se mjere socijalnog distanciranja. Prilikom ulaska u knjižnicu obavezna je dezinfekcija ruku.

Sve vraćene knjige, nakon razduženja idu u karantenu od 72 sata. Zbog toga neki naslovi neće biti dostupni, premda je informacija u katalogu da su slobodni.

Zakasnina se neće naplaćivati u periodu od 27.04. do 11.05.2020, a korisnici se mole da vrate knjige u tom periodu. Nakon 11.05. zakasnina se ponovno obračunava.

“Potičemo korisnike da naruče željene naslove! Potrebno je pregledati naš katalog na: katalog.gkpz.hr odabrati naslove i poslati nam popis na mail adresu gkpz@gkpz.hr. Nakon što pripremimo knjige, javit ćemo korisniku mailom kad može doći po njih,” poručili su iz Gradske knjižnice Požega.

TEKST: S. P.       FOTO: GKP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn