GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC: Predstavljena mobilna aplikacija mKnjižnica – Knjižnica na vašem dlanu

Datum objave: 10. 11. 2020. | Kategorija: Kultura

PAKRAC – U povodu Mjeseca hrvatske knjige, Gradska knjižnica Pakrac na svojoj Facebook stranici predstavila je mobilnu aplikaciju za Android i iOS mobilne uređaje pod nazivom mKnjižnica, koja na jednom mjestu objedinjuje digitalne knjižničarske usluge.

“mKnjižnica je aplikacija za mobilne telefone korisnika GKP, odnosno na jednom mjestu objedinjene digitalne usluge koje naša knjižnica pruža. Aplikaciju su razvili knjižničari koprivničke Knjižnice Fran Galović za korisnike i knjižničarsku zajednicu vjerujući da knjižnice trebaju biti na usluzi svojim korisnicima i putem modernih tehnologija , a ono što ju odlikuje je personaliziranost i prilagodba aplikacije svakoj pojedinoj knjižnici, pa tako i našoj,” rekla je ravnateljica knjižnice Monika Lucić Fider.

Pomoću ove aplikacije korisnici mogu dobiti željene informacije i obaviti određene aktivnosti od radnog vremena, kalendara događanja GKP, preko kataloga knjižnice, usluge Pitajte knjižničare, rezervacije željene knjige, produženja posudbe i postavljanja najčešćih pitanja.

TEKST: S.P.      FOTO: knjiznica-pakrac.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn