GRADONAČELNIK DARKO PULJAŠIĆ: Pokažimo još jednom tko smo i kakvi smo – hrabar narod velikog srca, koji uvijek stoji uz svoje

Datum objave: 29. 12. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – O tragediji koja je pogodila Petrinju i Sisak putem društvenih mreža oglasio se i gradonačelnik Grada Požege i zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Puljašić.

“Velika je tragedija danas pogodila Hrvatsku. Pokažimo još jednom tko smo i kakvi smo – hrabar narod velikog srca, koji uvijek stoji uz svoje, koji brine, pomaže, osjeća. Hvala operativnim službama s područja naše županije koje su promptno reagirale i stavile svoje snage na raspolaganje te već pomažu na terenu, Savjetu mladih Grada Požege i Luks Bike Adventure Požega, kao i svim pojedincima koji na različite načine pomažu onima u potrebi.”

“U suradnji s ostalim gradovima i općinama i Crvenim križem naše županije Grad Požega pružit će svu potrebnu operativnu i materijalnu pomoć pogođenim područjima. Također, u stalnom smo kontaktu sa Stožerom civilne zaštite i Centrom 112 kako bismo imali što bolji uvid u situaciju na terenu te u skladu s tim djelovali,” objavio je požeški gradonačelnik.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P./facebook

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn